2024.04.20, Szombat
A Város Napja rendezvényről tájékoztatott a polgármester
Illusztráció: pexels.com

A Város Napja rendezvényről tájékoztatott a polgármester

telepaks.net

2022.02.26. 15:04

A Város Napját 2022-ben is a felújított Atom téren és a Csengey kulturális központ környezetében tartják.

Hirdetés

A tervek szerint május 21-én rendezi meg a Város Napját az önkormányzat a Csengey Dénes Kulturális Központtal közösen – jelentette be Szabó Péter polgármester sajtótájékoztatón - olvasható a telepaks.net oldalon. A Város Napja programjai már május 20-án délután elkezdődnek helyi, illetve paksi kötődésű együttesek fellépésével.

A rendezvény egész ideje alatt bemutatkozhatnak a helyi civil szervezetek, együttesek, de akár cégek, intézmények is, ehhez területet, sátrat biztosít számukra az önkormányzat, amelyet igényelniük kell éppúgy, mint a halászléfőző verseny résztvevőinek, akik halat, padokat, asztalokat is kapnak a főzéshez. A civil szervezetek április 8-ig jelentkezhetnek a rendezvényre a paks.hu-ról letölthető jelentkezési lappal.

A Város Napját 2022-ben is a felújított Atom téren és a Csengey kulturális központ környezetében tartják. A szombati nap a paksi civilek, együttesek felvonulásával kezdődik, amely az Építők útja és a Pollack Mihály utca kereszteződésétől a Kishegyi utca kereszteződéséig tart. Az Atom téren felállított színpadon a helyi együttesek, zenekarok 20–20 perces fellépési lehetőséggel élhetnek – tájékoztatott Szabó Péter. Sztárfellépő koncert is lesz május 21-én, de hogy ki lép majd színpadra, egyelőre meglepetés.

A tájékoztató és a jelentkezésekhez szükséges adatlapok ide kattitva elérhetők, letölthetők.

 

Helyi hírekPaksCsengey Dénes Kulturális KözpontVáros Napja