2022.08.08, Hétfő
200 millióból fejlesztik a szekszárdi rendezvények technikai hátterét
Illusztráció: Pixabay

200 millióból fejlesztik a szekszárdi rendezvények technikai hátterét

szekszard.hu

2022.01.15. 16:25

Jövő héten elkezdődhet a szekszárdi rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztését szolgáló közbeszerzés összeállítása. A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság rendkívüli ülésen egyhangúlag 4 igen szavazattal döntött a 4. mérföldkő, vagyis a közbeszerzési eljárás lezárásának 2022. július 31-re történő módosításáról, valamint a projekt fizikai befejezésének határidejét 2022. december 31-re tolta ki.

Hirdetés

A beszerzéssel érintett Babits Mihály Kulturális Központ, a Szekszárdi Sportközpont és a Vagyonkezelő Kft. vezetői a jövő hétre kijelölnek egy-egy szakértőt, akik segítenek a nettó 143 millió forintos közbeszerzés anyagának pontos összeállításában. Többek közt hangtechnika, színpad, lelátók, drón, fényfestő projektor csomag, óriás napernyők, sátrak, vendéglátóipari bútorok szerepelnek a beszerzendő eszközök listáján. Ezek leírásának pontos megadása lesz a szakértők feladata, hogy a közbeszerzést sikeresen le lehessen bonyolítani.

A projekt lebonyolításának másik nagy szakasza az eszközök leszállítása és átvétele, valamint a projekt elszámolása. Erre a 2022. októbere és decembere közötti időszakban kerülhet sor.

 

Helyi hírekSzekszárdrendezvény