2024.05.25, Szombat
Idén is lesz pop-rock-jazz fesztivál Pakson
Illusztráció, pixabay.com

Idén is lesz pop-rock-jazz fesztivál Pakson

paks.hu

2021.09.16. 17:10

Október 10-ig várják azoknak az amatőr zenekaroknak jelentkezését, akik szeretnék bemutatni tehetségüket a nagy nyilvánosság és szakmai zsűri előtt.

Még 2021. október 10-ig fogadják amatőr, lemezszerződéssel nem rendelkező zenekarok jelentkezését a 24. Paksi Országos Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválra, amelyet Öröm a zene címmel rendeznek 2021. november 6-án a Csengey Dénes Kulturális Központban - írja a paks.hu.

A fesztivál célja kettős: egyrészt színvonalas zenei programot biztosítani a paksi és környékbeli fiataloknak, másrészt lehetőséget adni tehetséges amatőr zenekaroknak a nagyközönség, illetve értő, kritikus bírálók előtti megmérettetésre.

Sajnos a tehetséges fiatal zenekarok többsége a szakértői segítség, a megfelelő anyagi háttér hiánya, illetve a kevés nagy nyilvánosság előtti bemutatkozási lehetőség miatt felbomlik, a tehetségek elkallódnak. A szervezők úgy gondolják, hogy a paksi fesztivál évenkénti megrendezésével egy népszerű, a szakma szemszögéből fajsúlyos hagyományt teremtettek.

A jelentkezéseket a [email protected] emailcímre várják, a jelentkezés módjának részleteit megtalálják a zenekarok a paksipoprockjazz.hu (jelentkezés online) honlapon.

Helyi hírekPop-Rock-Jazz FesztiválPaksrendezvény