2024.04.19, Péntek
Újra városi kézben a közétkeztetés Szekszárdon
Fotó: szekszard.hu

Újra városi kézben a közétkeztetés Szekszárdon

szekszard.hu

2021.07.04. 10:00

Az ételek minőségének folyamatos nyomonkövetésére a legnagyobb közösségi oldalon hamarosan egy csoportot is létrehoznak, ahol mindenki véleményt alkothat.

Hirdetés

Július elsejétől újra az önkormányzat tulajdonában lévő cég végzi a közétkeztetést Szekszárdon – olvasható a város honlapján megjelent hírek között.

Az elmúlt időszakban sikeresen lezárult az eszközök átvétele, így a Baka István Általános Iskolában működő háromezer adagos konyha és a Gyermeklánc óvodában meglévő – egyelőre használaton kívüli – kétezer adagos konyha, valamint a különböző intézményekben működő 21 darab tálalókonyha már a Szekszárdi Közétkeztetési Kft. irányítása alatt működik.

Zaják Rita tanácsnok elmondta, hogy a Közétkeztetési Kft. munkájának, vagyis az ételek minőségének folyamatos nyomonkövetésére a legnagyobb közösségi oldalon hamarosan egy csoportot is létrehoznak, ahol mindenki véleményt alkothat. A közösségi oldalnak főszerep jutott már az arculat kialakításakor is. A cég logójára szavazhattak a szekszárdiak. Akik voksoltak, azokat a tervek szerint vendégül látják majd.

Bővebb információ a város oldalán olvasható.

Helyi hírekSzekszárdközétkeztetés