2024.04.26, Péntek
Pályaorientációs roadshowra hívják a diákokat Tolna megyében
szakmaivilag.hu

Pályaorientációs roadshowra hívják a diákokat Tolna megyében

telepaks.net

2019.05.03. 12:10

A roadshow célja, hogy az általános iskolás diákok egy virtuális utazással látogassanak el a szakmák világába.

Hirdetés

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamra kezdeményezésére országjáró turnéra indult egy szakmákat bemutató kamion, mely 2019. május 3-án Paksra érkezik, az ASE sportcsarnokához.

A kamion második Tolna megyei helyszíne Dombóváron a Tinódi Ház Közművelődési Nonprofit Kft. mögött lévő Dombó Pál utcai parkoló lesz, 2019. május 6-án. A rendezvény a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésében valósul meg, és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és Dombóvár város önkormányzata támogatja. A roadshow kamionja 8.00 és 14.00 óra között várja az érdeklődő általános iskolás tanulókat.

A diákok újszerű, látványos program során játékosan, virtuális bemutató közben ismerhetik meg és próbálhatják ki a jármű- és autóipar, építészet, vendéglátás és a kreatív szakmákat.

A roadshow célja, hogy egy VR szemüvegen keresztül, virtuális utazással látogassanak el a gyerekek a szakmák világába. A Paksi Atomerőmű tájékoztatót, bemutatót tart a rendezvény ideje alatt a várakozó tanulóknak, írják a Tolna Megyeri Kereskedelmi és Iparkamara sajtóközleményében.

Helyi hírekPaksDombóvárpályaválasztás