2024.04.19, Péntek

Csaknem száz hallgató szerzett diplomát a PTE KPVK szekszárdi campusán

kpvk.pte.hu

2017.07.10. 14:06

2017. július 1-én majdnem száz frissen végzett hallgató vette át felsőfokú végzettségét igazoló okmányait a PTE KPVK szekszárdi diplomaátadó ünnepségén.

Hirdetés

Az esemény nyitányaként a Kar kiemelkedő művészeti együttese, a Tehetséges Hallgatók Zenekara nagyszerű előadással köszönt el a végzett hallgatótársaktól, köztük az együttes több kiváló tagjától, zenésztársaiktól is. „Vannak pillanatok” című műsorukkal emellett a 100 éve született és 10 éve elhunyt Szabó Magda Kossuth- és József Attila-díjas író, költő, műfordító munkássága előtt is tisztelegtek.

Az intézmény szekszárdi alapképzésein (tanító, német nemzetiségi tanító, óvodapedagógus, német nemzetiségi óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, környezetkultúra, turizmus-vendéglátás) és felsőoktatási szakképzésein (kommunikáció és média–moderátor, szociális és ifjúsági munka, turizmus-vendéglátás) a 2016-2017. tanév tavaszi szemeszterében végzett hallgatókat és hozzátartozóikat Dr. Zeller Gyula, a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese és Dr. Horváth Béla, a KPVK dékánja köszöntötte, majd elismerések átadására került sor.

Az elismerésekről itt tájékozódhat.

 

Forrás: kpvk.pte.hu

Helyi hírekSzekszárddiplomaátadópécsi tudományegyetemKPVK