2024.03.29, Péntek

Bonyhádon is felgyúltak a karácsonyi fények

bonyhad.hu

2016.12.06. 10:15

A hagyományokhoz ragaszkodva idén is karácsonyváró program vette kezdetét Bonyhádon. A megnyitó eseményen a város polgármestere is köszöntötte a megjelenteket.

Hirdetés

A szép hagyományt folytatva, idén is szívmelengető programmal hangolódott a város a közelgő szeretet ünnepére. A Szélkakasos óvodások kedves kis műsora nyitotta a hétfői karácsonyvárót, majd Filóné Ferencz Ibolya köszöntötte a jelenlévőket. Bonyhád polgármestere azt mondta: tavaly nemcsak a mikulást, hanem azt várták ilyenkor, hogy átadhassák a programnak helyt adó, kívülről-belülről megújult Vörösmarty Mihály Művelődési Központot.

– Most már „csak” egy feladat van hátra, hogy az intézmény környezetét is szebbé varázsoljuk. Ennek érdekében benyújtottunk egy pályázatot, ami reményeink szerint kedvező elbírálásban részesül. Ha ez így lesz, akkor a maihoz hasonló programokat gyönyörű kültéri helyszínen szervezhetjük, ezen dolgozunk a kollégáimmal! – biztosította a jelenlévőket a polgármester, ezt követően megköszönte a karácsonyváró valamennyi segítőjének, közreműködőjének – és az ünnepi fények felszerelését végző Fűtőmű Kft. – munkáját.

A jó hangulatú programot a BÁI Széchenyi István Általános Iskola gyermekkórusának dalai is gazdagították, a művelődési központ dolgozói eközben pedig finom forralt borral, teával és mézeskaláccsal kedveskedtek a résztvevőknek.

Helyi hírekBonyhádVörösmarty Mihály Művelődési Központkarácsonyváró ünnepség