2024.04.24, Szerda
Megkezdte a felkészülést a Paksi FC
Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

Megkezdte a felkészülést a Paksi FC

telepaks.net

2020.07.16. 21:00

A mindössze kéthetes pihenőt követően szerdán (07.15.) megkezdte a felkészülést az augusztus közepén induló, következő magyar futballszezon őszi etapjára a Paksi FC.

Hirdetés

Az első tréning Osztermájer Gábor vezetőedző idényindító beszédét követően kezdődött. Mivel egészen biztos, hogy ismét egy újabb kemény évad vár a klubra, hat edzőmérkőzéssel is hangolnak majd a négy és fél hét múlva esedékes első fordulóra, írják a paksifc.hu honlapon.

 

Osztermájer Gábor. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

 

Osztermájer Gábor és a klub vezetői július 13-án szignóikkal is megerősítették, hogy a 2020/2021-es évadban is folytathatja a vezetőedző a munkáját a felnőtt csapat élén. Osztermájer Gábor és szakmai stábja az utánpótlásbázisuktól érkezve az előző szezon első köre után vette át a vezetőedzői posztot az NB I-es gárda élén, majd a második és a harmadik bajnoki harmadban bizonyította, hogy maximálisan megérdemli a további lehetőséget.

További hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség július 14-én tartotta a 2020/2021-es bajnoki szezon sorsolását, mellyel kialakultak a fordulók párosításai. A Paksi FC az első fordulóban 2020. augusztus 15-én lép pályára az Újpest FC ellen hazai pályán. A továbbiakról ide kattintva tájékozódhatnak.

AktuálisPaksi FCfelkészüléslabdarúgás