2024.04.25, Csütörtök
Újabb ipari csarnokok épülnek Bonyhádon
bonyhad.hu

Újabb ipari csarnokok épülnek Bonyhádon

bonyhad.hu

2020.05.19. 21:35

Bonyhád Város Önkormányzata 51%-os tulajdonában lévő Bonyhádi Ipari Park Kft. 480 millió Ft támogatást nyert el a TOP-1.1.1-15-TL1-2016-00004 számú pályázattal, amelyhez jelentős önerőt is biztosítanak a társaság vállalkozó tagjai.

Hirdetés

A fejlesztés eredményeként egy 3,5 hektár területű, Dombóvári elkerülő útra csatlakozó iparterület jön létre, ahol öt fejlesztési egység - 4 csarnok, valamint 1 közművesített telek - kerül kialakításra. A megépülő ipari csarnokok hasznos alapterülete összesen 3.286 négyzetméter. A kivitelezési munkálatokat 2020 tavaszán a tervezést követő közbeszerzési eljárás nyertese, a PSN Építő Kft. megkezdte. A beruházás várható befejezése 2020. év vége.
A 3,5 hektáros iparterület alapkőletétele és egyúttal a négy ipari csarnok építésének ünnepélyes elindítása alkalmából tartott május 19-ei programon Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Sebestyén Miklós, a BIP Kft. ügyvezetője emelte ki beszédében a beruházás gazdaságfejlesztést és munkahelyteremtést szolgáló hatásait. Ezt követően került sor az időkapszula elhelyezésére, amelynél Simcsik Norbert, a kivitelező PSN Kft. ügyvezetője is közreműködött. A program sajtónyilatkozatokkal, kötetlen beszélgetéssel és vendéglátással zárult.

Aktuálisipari csarnokBonyhádTolna megyeberuházás