2024.03.29, Péntek
Átalakul a Tolna Megyei Balassa János Kórházba való bejutás rendje!
tmkorhaz.hu

Átalakul a Tolna Megyei Balassa János Kórházba való bejutás rendje!

tmkorhaz.hu

2020.03.31. 16:27

Az intézkedésre a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme és az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése érdekében kerül sor.

Hirdetés

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése tájékoztatja a Lakosságot,

hogy a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme és az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése érdekében, 2020. március 31-én 8:00 órától visszavonásig, a következők szerint változik a szekszárdi kórházba való bejutás rendje.

A változások egyaránt vonatkoznak a személygépjárművel való behajtásra és gyalogos betegforgalomra is!

 

A BELÉPÉSI/BEHAJTÁS ÚJ RENDJE:

  • A kórház Béri Balogh Ádám utcai főportáján – gépjárművel, illetve gyalogosan – CSAK a KÓRHÁZI DOLGOZÓK közlekedhetnek!

 

  • A BETEGFORGALOM – bármely okból érkező betegek kórházba való belépése, autóval, gyalogosan és mentővel is – KIZÁRÓLAG az intézmény YBL MIKLÓS UTCAI BEJÁRATÁN KERESZTÜL történik! A betegbejártatnál felállított sátrakban ELŐZETES BETEGSZŰRÉS történik és annak eredményétől függően kerülnek a betegek továbbirányításra.

 

  • A RENDELŐINTÉZETBEN működő ellátóhelyekre sürgős, vagy halaszthatatlan ellátási igény esetén továbbra is be lehet menni. A Rendelőintézet bejáratánál is ELŐZETES BETEGSZŰRÉS történik! A Rendelőintézet épületéből a kórház felé ÁTJÁRÁS NEM LEHETSÉGES!

 

  • Elhelyezkedéséből adódóan, a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon szintén külön betegbeléptetési pont létesül, ezért a Szülészet-Nőgyógyászati ellátásra érkező betegeinknek nem kell az Ybl Miklós utcai sátras betegosztályozó állomásra felmenniük.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórház területén továbbra is TELJES LÁTOGATÁSI TILALOM áll fenn, amelyet szigorúan ellenőrzünk és betartatunk!  A bent fekvő betegekkel való kapcsolattartást más úton, folyamatosan igyekszünk biztosítani.

A kórházban fekvő betegek és az egészségügyben dolgozók biztonsága, valamint a kórház működőképességének megtartása érdekében hozott intézkedések betartásában számítunk a lakosság megértő és fegyelmezett együttműködésére!

AktuálisTolna Megyei Balassa János Kórházjárványügyi veszélyhelyzetSzekszárdbejutási rend változás