2024.04.16, Kedd
Az Erőművek éjszakája programra hívják a lakosságot
telepaks.net

Az Erőművek éjszakája programra hívják a lakosságot

telepaks.net

2019.10.10. 20:00

Első alkalommal rendezi meg az Erőművek éjszakája elnevezésű programot a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) csatlakozó partnereivel együttműködve 2019. október 11-én.

Hirdetés

A látogatókat szakértő „idegenvezetők” kísérik végig az egyes helyszíneken, közérthetően és élményszerűen mutatják be az erőművek és a fűtőművek működését, az energiatermelés technológiai hátterét.

 

Atomenergetikai Múzeum. Fotó: Babai István/archív

 

A paksi atomerőmű területén két helyszínre várják az érdeklődőket. Az atomerőmű 16 és 19 órai üzemlátogatására az előzetes foglalások alapján beteltek a helyek. Az Atomenergetikai Múzeumba minden érdeklődőt várnak 14 és 20 óra között. Megtekinthetik a múzeum egyedülálló kiállítását élményközpontú tárlatvezetéssel, emellett interaktív eszközökkel, látványos kísérletekkel és még sok meglepetéssel készülnek a szervezők. A múzeum regisztráció és korhatári megkötés nélkül látogatható. Érkezés egyénileg, parkolási lehetőség az atomerőmű északi bejárója felőli parkolóban. A belépéshez fényképes igazolvány szükséges. A belépés díjtalan. Az országos programról ide kattintva találnak bővebb információt, az Atomenergetikai Múzeum részletes programjáért pedig ide kattintsanak!

AktuálisPaksTolna megyeMVM Paksi Atomerőmű Zrt.Erőművek éjszakája