2024.04.25, Csütörtök
Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban
kormanyhivatal.hu

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

Tolna Megyei Kormányhivatal

2019.09.08. 08:00

Hatodik alkalommal rendezte meg a már hagyományosnak számító Közfoglalkoztatási Kiállítást a Tolna Megyei Kormányhivatal és Tamási Város Önkormányzata 2019. szeptember 5-én. A rendezvénynek a Tamási Városi Művelődési Központ előtti Túrmezei Erzsébet tér adott otthont, amelyet szintén egy közfoglalkoztatási program keretében alakítottak ki.

Hirdetés

A kiállításon 18 önkormányzat (Iregszemcse, Kisszékely, Nagykónyi, Nagyszékely, Nagyszokoly, Ozora, Simontornya, Szárazd, Tamási, Tolnanémedi, Udvari, Gyulaj, Kocsola, Varsád, Magyarkeszi, Felsőnyék, Keszőhidegkút, Újireg) mutatta be a járási startmunka programok megvalósítása során megtermelt és feldolgozott termékeit: az érdeklődők számos zöldséget és gyümölcsöt, illetve a belőlük készített savanyúságokat, lekvárokat, szörpöket kóstolhattak meg a kiállítók standjain.

 

 

A kiállításon köszöntőt mondott dr. Horváth Kálmán, a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Szulimán Zsolt, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Stratégiai Koordinációs Főosztály Stratégiai és Forráskoordinációs Osztályának osztályvezetője és Porga Ferenc, Tamási város polgármestere.

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

AktuálisKözfoglalkoztatási KiállításTamásiTolna megye