2023.01.29, Vasárnap
Több mint kétszáz kiló halat fogtak ki Dombóváron
tolna.katasztrofavedelem.hu

Több mint kétszáz kiló halat fogtak ki Dombóváron

tolna.katasztrofavedelem.hu

2019.05.27. 08:00

Harmadik alkalommal rendezték meg Dombóváron a huszonnégy órás horgászversenyt.

Hirdetés

Péntek délelőtt vette kezdetét a dombóvári Tüskei-tavon a harmadik huszonnégy órás horgászverseny. A versenyre tizennégy csapat nevezett, és nem csak a legtöbb fogást díjazták, de a legnagyobb halat kifogó csapatot is. 

Az éjszakai hideg sem szegte kedvét a horgászoknak, szombat délelőtt fáradtan, de szép eredményekkel zárták a versenyt. Összesen 211 kilogrammnyi hal akadt a lelkes pecások horgára. A legtöbbet a Ferenczi Norbert és Tóth Árpád alkotta kettős fogta, így a 42,5 kilogrammos fogásukkal ők lettek a legjobbak. A legnagyobb halat, egy 7,8 kilós amúrt a kéményseprők fogták ki, ennek a kategóriának ők lettek a győztesei. A zsűri az első öt helyezettet díjazta, és még a legkevesebbet fogók sem mentek haza üres kézzel, értékes ajándékokkal gazdagodtak ők is.

Az ebéd ezúttal nem halászlé volt, a mérlegelést követően ugyanis minden halat visszaengedtek természetes élőközegébe. A jó hangulatban telt versenyen a résztvevők számára fontos volt a jó eredmény és a jó fogás, de ennél is nagyobbra értékelték a rendezvény közösségformáló erejét, így mindenki nagyon várja a negyedik alkalmat.

AktuálisDombóvárTolna megyehorgászverseny