2024.04.18, Csütörtök
Tolna is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz
tolna.hu

Tolna is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz

tolna.hu

2019.03.07. 18:00

Tolna Város Önkormányzata idén is csatlakozik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! országos akcióhoz, amelyre ezúttal márciusban kerül sor.

Hirdetés

A legutóbbi akcióban városunkból összesen több, mint hatszázan vettek részt. Az önkormányzat vezetése bízik benne, hogy idén hasonló lelkesedéssel és létszámmal lesznek azok, akik önkéntes alapon is szívesen tesznek környezetünk tisztaságáért, részvételükkel hozzájárulnak a környezettudatos szemlélet további terjedéséhez.

Az országos akcióra idén március 22-24 között kerül sor. Tolnán és Mözsön március 22-én, pénteken 14 órától 17 óráig hirdetjük meg a központi szemétszedést. Ezt követően pedig – az eddigi gyakorlatot követve – közös babgulyás estebéddel zárul a program, ha az időjárás engedi, a Duna-parton.

Idén is 7 találkozási pontot jelöltünk ki a város különböző területein, amelyről egy térképvázlatot mellékelek.
Szeretnénk kérni, hogy amennyiben az Önök szervezete számára alkalmas az időpont és részt kívánnak venni a TeSzedd! akcióban, szíveskedjenek jelezni, hogy várhatóan hány  fővel tervezik képviseltetni magukat a programon, és mely találkozási ponthoz tartozó területen szeretnének tevékenykedni. (Egy szervezet tagjainak nem kötelező ugyanazon körzetben munkálkodniuk.)
Kérem továbbá, hogy egy, az akcióban részt venni kívánó kapcsolattartó személyt is jelöljenek ki, akinek nevét és telefonos elérhetőségét is szíveskedjenek közölni.
Visszajelzésüket legkésőbb  március 14-ig szíveskedjenek megtenni Steinbach Zsolt titkársági ügyintézőnél telefonon  (540-800, 30/65-03-023), vagy e-mailben ([email protected]).

AktuálisTolnaTeSzedd!