2024.04.20, Szombat
Átadták az Urántoll és Atomtoll díjat Pakson
Hárfás Zsolt vehette át az Urántoll díjat. A képen Szabó Péter, Paks polgármestere (b.), Hárfás Zsolt díjazott (k.) és dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója. Fotó: Babai István

Átadták az Urántoll és Atomtoll díjat Pakson

telepaks.net

2019.03.20. 15:00

Átadták az Urántoll díjat és az Atomtoll díjat a magyar sajtó napja alkalmából a Paks Város Önkormányzata és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. által közösen szervezett, már hagyományos ünnepségen.

Hirdetés

Az Urántoll díjat a Paksi Atomerőmű alapította 1992-ben azzal a céllal, hogy minden esztendőben elismerésben részesítsen egy, az atomenergia békés célú alkalmazásáról, a paksi atomerőműről hosszú időn át tényszerű tájékoztatást adó újságírót. A díjat idén Hárfás Zsolt újságíró, gépészmérnök vehette át.

 

 

Az Atomtoll díjat ötödik alkalommal adták át az Atomerőmű magazinban tudósítók, közreműködők tevékenységének elismerésére. Az Atomtoll díjat 2019-ben Susán Janka szakértő, újságíró, az Atomerőmű újság szerkesztőségének tagja vehette át.

Köszöntőt mondott Szabó Péter, Paks polgármestere és dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója. Ünnepi műsort adtak a Paksi Bezerédj Általános Iskola diákjai, majd ezt követően adták át a két elismerést.

Letöltések

Fájlnév/Méret/FeltötveLetöltés

Susán-Janka.jpg

(image/jpeg)

56.1 kb

AktuálisTolna megyePaksMVM Paksi Atomerőmű Zrt.Urántoll díjAtomtoll díjdíjátadó