2024.03.29, Péntek
Két új tűzoltó állt szolgálatba Tolna megyében
tolna.katasztrofavedelem.hu

Két új tűzoltó állt szolgálatba Tolna megyében

tolna.katasztrofavedelem.hu

2019.02.19. 18:00

Két újonc tűzoltó kezdte meg szolgálatát Tolna megyében február 15-én. Az újoncokat dr. Balázs Gábor tű. ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató köszöntötte ma délelőtt.

Hirdetés

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központban végzett tűzoltók február 15-én tettek tiszthelyettesi esküt Budapesten. Szabó Ákos a Szekszárdi, Szendi Flórián pedig a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesít szolgálatot.

A frissen végzett tűzoltók parancsnokaik, Győri Lajos és Gaszner Róber tű. alezredessel érkeztek az igazgatósságra és dr. Balázs Gábor tű ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, valamint helyettesei, dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes és Nagyné Borbandi Judit tű. ezredes fogadták őket.

Az igazgató gratulált az eskütételhez és elmondta, hogy a képzésen elsajátított ismeretek kiváló alapul szolgálnak, azonban a tanulás ezzel nem ért véget. Az ezredes az újonnan végzett tűzoltókat ismereteik folyamatos bővítésére bíztatta, melyben parancsnokaik mellett tapasztaltabb bajtársaik is segítségükre lesznek. Dr. Balázs Gábor sok sikert kívánt a szolgálati feladatok ellátásához.

AktuálisTolna megyetűzoltószolgálat