2024.03.28, Csütörtök
Az Ismerős Arcok és a Hooligans lép fel szilveszterkor Pakson
Paks - Facebook: ‎Paks Városi Szilveszter

Az Ismerős Arcok és a Hooligans lép fel szilveszterkor Pakson

telepaks.net

2018.12.27. 19:00

Városi szilveszter zárja a Paks Város Önkormányzata finanszírozásával, a Csengey Dénes Kulturális Központ szervezésében megvalósult decemberi programsorozatot.

Hirdetés

Az első alkalommal megrendezendő estre december 31-én 19 órától várják majd a lakosságot a Városháza előtti térre. Húsz órakor az Ismerős Arcok ad koncertet, majd huszonkét órától a Hooligans együttes lép színpadra. Éjfélkor közösen eléneklik a megjelentek a Himnuszt, majd Szabó Péter polgármesteri újévköszöntője és közös koccintás következik, aztán retro parti lesz. Étel- és italszolgáltatás az esemény ideje alatt rendelkezésre áll.

A rendezvény ideje alatt útlezárásokra és parkolási korlátozásokra is számítani kell. 2018. december 31-én este 19 órától 2019. január 1. hajnali 2 óráig le lesz zárva a Dózsa György út Rákóczi utca és Rosthy utca közötti szakasza. Ezen az útszakaszon, illetve a mellett lévő parkolókban 2018. december 31-én 18 órától parkolási tilalom lesz 2019. január 1-jén 2 óráig. A fenti útlezárással érintett buszmegállókat az útlezárás ideje alatt nem érintik a helyi és helyközi járatok.

AktuálisTolna megyeszilveszterPaksCsengey Dénes Kulturális KözpontIsmerős ArcokHooligans