2024.04.19, Péntek

Közművesítik az eladó telkeket Dombóváron

dombovar.hu

2018.07.17. 17:30

Az önkormányzat az új otthonra vágyók számára kínál építési területet a belvároshoz közel. A tulajdonában lévő Dombóvári Ifjúsági Sporttelep egykori füves edzőpályájának és bitumenes kézilabda játékterének helyén nemrégiben 16 parcellát alakítottak ki, melyek közül kettő már gazdára is talált.

Hirdetés

A telkeket közművesítve kívánja értékesíteni az eladó, mely első lépésként a Pataki Ferenc névre „keresztelt” utcában kiépítteti a víz és a szennyvíz gerincvezeték-hálózatot. A beruházás megvalósítására kiírt közbeszerzási eljáráson a Szedibau Építóipari Kft. nyert. A szederkényi székhelyű cég ügyvezetőjével, Baksa Zsolttal július 11-én a Városházán írta alá a kivitelezői szerződést Szabó Loránd polgármester.
A következő hónapokban a vállalkozás szakemberei lefektetik a csöveket, valamint kiépítik a telkeken a víz és a szennyvíz gerincvezeték-hálózathoz való csatlakozási pontokat. A Pataki Ferenc utcai beruházás 37.211.000 forintba kerül, amit a település önkormányzata finanszíroz. Annak reményében teszi ezt, hogy a befektetett pénze gyorsan meg fog térülni a fejlesztésnek köszönhetően, a közművesített építési telkek közül a már eddig elkelt kettő mellett a további 14 is hamar gazdára talál.

AktuálisTolna megyeDombóvárközművesítéseladó telek