2024.04.26, Péntek
Országos döntőbe jutottak a dombóvári lánglovagok
somogy.katasztrofavedelem.hu

Országos döntőbe jutottak a dombóvári lánglovagok

tolna.katasztrofavedelem.hu

2018.05.30. 14:46

Az Országos Közlekedésbiztonsági Verseny regionális döntőjén készenléti szer kategóriában Tormási Tamás és Simon Jenő, dombóvári hivatásos tűzoltók második helyezést értek el. Ezzel az eredménnyel bejutottak az Országos Közlekedésbiztonsági Verseny döntőjébe, amelyet június 5-én Zsámbékon, a Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai centrumban tartanak.

Hirdetés

Kedden tartották az Országos Közlekedésbiztonsági versenyen regionális döntőjét Kaposváron.  A taszári repülőtéren a Somogy, Tolna, Baranya és a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főfoglalkozású gépjárművezetői, különleges szerkezelői, illetve az ügyintézői rendszerben gépjárművet vezetők mérték össze vezetéstechnikai tudásukat és KRESZ ismereteiket.
 

A kétfős csapatok két különböző kategóriában (ügyintézői gépjármű, készenléti szer) mérték össze tudásukat. Az elméleti számonkérés során, főként a megkülönböztető jelzés használatához kötődő tesztkérdésekre kellett válaszolniuk. A gyakorlati feladatban szerepelt irányítással végrehajtott tolatás, parkolás, szlalom, különböző sebességű kikerülési és egyéb manőverezés.

AktuálisTolna megyeDombóvárOrszágos Közlekedésbiztonsági Verseny