2024.03.19, Kedd

Új helyen működik tovább a gasztroenterológiai szakrendelés Pakson

paksihirnok.hu

2017.11.27. 09:20

Új helyszínen, a Deák Ferenc utcai rendelőintézetben várják a pácienseket a gasztroenterológiai szakrendelésre. A korszerűen felszerelt rendelőt 2017.november 24-én mutatta be a szakrendelés ügyét támogatóknak, kialakításában szerepet vállalóknak dr. Bodnár Imre, a Paksi Gyógyászati Központ főigazgatója és dr. Felföldi Ferenc belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos.

Hirdetés

Az átadáson ott volt mások mellett Süli János tárca nélküli miniszter, Szabó Péter polgármester, Kovács Sándor alpolgármester, Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Mittler István, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, a képviselő-testület több tagja, Puskás János, a DC Dunakom Plusz Kft.  ügyvezetője, a Paksi Polgármesteri Hivatal több munkatársa és a szakrendelésen dolgozó kollégák.

A páciensek az emeleten, a lépcső melletti rövid folyosón találják a gasztroenterológiát. Az ajtón belépve egy tágas, kellemes belső váróba érkeznek, ebből nyílik a betegvizsgáló, abból pedig még egy helyiség, ahol a műszeres vizsgálatokat végzi dr. Felföldi Ferenc főorvos. Egy új, korszerű műszerrel lehetőség van endoszkópos vizsgálatokra, valamint polipok eltávolítására is van mód a szakrendelésen. A helyiségeket a beköltözést megelőzően felújították.

Naponta 15-20 beteget tudnak jó minőségben ellátni a szakrendelésen, ahol beutalóval és előjegyzéssel fogadják a pácienseket. Az előjegyzési idő jelenleg csupán egy-két hét, és ugyanennyi, ha műszeres vizsgálatokra is szükség van. Rendelés a hét első négy napján van 8-tól 15.30-ig.

Aktuálisrendelőintézet Paksgasztroenterológiaszakrendelés beutalóelőjegyzés