2024.03.29, Péntek
Vádemelési javaslattal zárták a Tolna megyei rendőrök a nyomozást.

Vádemelési javaslattal zárták a Tolna megyei rendőrök a nyomozást.

www.police.hu

2017.10.11. 11:21

A nyomozás adatai alapján a két férfi 72 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 2016 novembere óta.

Hirdetés

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott több rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség gyanúja miatt.

 

 

Az ügyben Szekszárdról, Dombóvárról és Paksról is érkezett bejelentés 2016. novemberében arról, hogy ismeretlen elkövetők több személygépkocsiról tulajdonítottak el katalizátort.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akik az ország egész területén követtek el katalizátor-lopásokat.

 

 

A Tolna megyei rendőrök, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai 2017. március 4-én hajnalban Budapesten tetten érték és elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 26 éves szerb, valamint egy 27 éves szerb-horvát kettős állampolgárságú személyt. Az intézkedés során a rendőrök bűncselekményekből származó eszközöket, valamint egy eltulajdonított katalizátort is lefoglaltak. A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részleges beismerő vallomást tettek. Mindkét férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

 

 

A nyomozás adatai alapján a két férfi 72 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, a bűncselekményekkel okozott kár mintegy 15 millió forint.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

 

Forrás: www.police.hu

AktuálisTolna megyePaksrendőrbűncselekménykatalizátor