2024.05.28, Kedd
A tolna megyei rendőrök őrizetbe vették az embercsempészt

A tolna megyei rendőrök őrizetbe vették az embercsempészt

www.police.hu

2017.10.15. 13:36

A tolna megyei rendőrök embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást egy külföldi férfival szemben.

Az M6-os autópálya 154. kilométerszelvényénél 2017. október 14-én 20 óra 40 perckor a bátaszéki rendőrök intézkedés alá vontak egy külföldi forgalmi rendszámú személygépkocsit, amelynek utasai a járműből kiszálltak és megpróbáltak elmenekülni. Az egyenruhások a személyeket elfogták.

 

 

Az intézkedés során megállapították, hogy egy bolgár férfi vezette az autót, amelynek külföldi utasai nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és a hat önmagát afgán állampolgárságúnak valló férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították. 

 

 

A rendőrök a 28 éves bolgár férfit gyanúsítottként hallgatták ki embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a hat illegális migránst a tompai határrendészeti létesítmény kapuján átkísérték.

 

Forrás: www.police.hu

AktuálisrendőrségBátaszékillegális kereskedelemM6-os autópályaSzekszárdi Rendőrkapitányságembercsempészés bűntettillegális