2024.04.25, Csütörtök

Erdélyben mutatkozott be a szekszárdi felsőoktatás

kpvk.pte.hu

2017.06.01. 08:56

Méghozzá nem is akárhogyan, hiszen egy szekszárdi hallgató II. helyezést ért el a XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián.

Hirdetés

A PTE KPVK Illyés Gyula Szakkollégiumának hallgatói 2017. május 18-21. között Erdélybe, Kolozsvárra utaztak a XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciára, ahol 6 szekcióban képviselték sikeresen a szekszárdi felsőoktatást.

A versenyen Pedagógia II.: Tanulás- és Tanításmódszertan szekcióban II helyezést ért el Konyecsni Gábor Ákos végzett tanító, jelenleg kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató, E-lbeszélés: Digitális történetmesélés a felső tagozat irodalomoktatásában című pályamunkájával.

„Remek érzés egy olyan helyen megmérettetni, ahol hozzáértő, magasan kvalifikált személyek ülnek a zsűriben Az előadásom kapcsán felmerült kérdések, illetve kritikák mind építő jelleggel hatottak rám, így a későbbiekben még tudatosabban tervezhetem kutatásom folytatását. Az ETDK kiváló lehetőséget adott a külföldi konferencián való részvétel mellett arra is, hogy remek embereket ismerhessek meg.” – mondta el a versennyel kapcsolatban Konyecsni Gábor, akinek témavezetője dr. habil Boronkai Dóra tanszékvezető egyetemi docens volt.

 

Forrás: kpvk.pte.hu

KitekintőSzekszárdfelsőoktatáskonferenciaErdély