2024.06.13, Csütörtök
Kiemelkedő színvonalon valósult meg a Katasztrófavédelem munkavégzése
Fotó: Boros Brigitta tű. fhdgy.

Kiemelkedő színvonalon valósult meg a Katasztrófavédelem munkavégzése

tolna.katasztrofavedelem.hu

2017.01.06. 09:57

Január 4-én tartotta második féléves személyi állománygyűlését a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató értékelte a múlt év második félévében elvégzett munkát.

Az állománygyűlésen az igazgatóság teljes személyi állománya, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői és a hivatásos tűzoltóparancsnokságok parancsnokai  vettek részt. 

Dr. Balázs Gábor a 2016. évi második féléves munkaterv alapján értékelte a szakterületek tevékenységét. Kiemelte a július óta eltelt időszak gyakorlatait, rendezvényeit, beavatkozásait, különös tekintettel az önkéntes tűzoltó egyesületekkel közösen végrehajtott helyismereti, valamint az újonnan létrehozott települési mentőcsoportok rendszerbe állító gyakorlataira. Kitért az idén nyáron első alkalommal megrendezett katasztrófavédelmi táborra, a tűzmegelőzési bizottság tevékenységére, a szakmai és sportversenyeken elért kiváló eredményekre. 

Az igazgató megköszönte az állomány munkáját, hiszen mindenkire szükség volt ahhoz, hogy az igazgatóság az elmúlt félév során is kiemelkedő színvonalon végezhesse tevékenységét a lakosság védelme érdekében. Szólt arról is, hogy az idei évben is számos feladat vár az állományra, meghatározta az előttünk álló félév fő célkitűzéseit, elvárásokat, és a tavalyihoz hasonló színvonalas szakmai munkát, a jogszabályok naprakész ismeretét, felkészültséget kért a kollégáktól.

AktuálisTolna megyeKatasztrófavédelemféléves értékelés