2024.04.19, Péntek
Szakmai napot tartott a megyei igazgatóság

Szakmai napot tartott a megyei igazgatóság

tolna.katasztrofavedelem.hu

2016.12.01. 10:06

A hatósági munkát végző állomány értekezésén az aktuális feladatok mellett a rendkívüli téli időjárásra való felkészülés kiemelt fontosságú feladatai is helyet kaptak.

Hirdetés

A szakmai napon a megyei igazgatóság, valamint a kirendeltségek tűzoltósági, polgári védelmi, iparbiztonsági, illetve katasztrófavédelmi hatósági szakterületeinek vezetői és a katasztrófavédelmi megbízottak vettek részt.

Az értekezletet dr. Balázs Gábor tű. ezredes, megyei igazgató nyitotta meg, köszöntötte a vezetőket, majd átadta a szót Csöglei István tű. alezredesnek, aki első napirendi pontként a tűzoltósági szakterület aktuális feladatairól és a téli felkészülés helyzetéről számolt be az értekezlet résztvevői előtt. A következő napirendi pontban dr. Ackermann Zsuzsanna tű. alezredes, hivatalvezető tartott felkészítést az ügyviteli, iratkezelési, adatvédelmi és ügyfélszolgálati feladatokról.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei katasztrófavédelmi hatósági osztályának vezetője, Horváth Tímea tű. őrnagy asszony jelentésével és feladatszabásával folytatódott a sor. Hatósági osztályvezető asszony a hatósági szakterület aktualitásairól és a kéményseprő-ipari tevékenység hatósági feladatairól számolt be, melyet végül Kiefaber Gábor tű. alezredes, megyei iparbiztonsági főfelügyelő előadása zárt.

Az értekezlet utolsó napirendjeként a megyei igazgató meghatározta a következő negyedév legfontosabb feladatait, közülük is külön kiemelve a rendkívüli téli időjárásra való felkészülés feladatait.

AktuálisKatasztrófavédelemszakmai naprendkívüli téli időjárás