2024.06.23, Vasárnap
Nagyra becsülik a Katasztrófavédelemmel együttműködőket
Fotó: tolna.katasztrofavedelem.hu

Nagyra becsülik a Katasztrófavédelemmel együttműködőket

tolna.katasztrofavedelem.hu

2016.12.21. 11:58

Immár hagyományosan a Babits Mihály Kulturális Központ adott otthon annak a rendezvénynek, melynek célja a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködő szervezetek tevékenységének elismerése.

A rendezvényt a Zeneiskola növendékeinek színvonalas előadása nyitotta meg Kovács Zsolt karnagy vezetésével. A műsort követően dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes igazgatóhelyettes egy minden részletre kiterjedő előadás során tekintett vissza az elmúlt két évre, melyben kiemelte azokat a kapcsolódási pontokat, ahol az ünnepségre meghívott szervezetek vezetői, munkatársai az igazgatóság segítségére voltak. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy a katasztrófavédelem nemzeti ügy, megvalósításában a katasztrófavédelem mellett számos más szervezet, önkéntesek, gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozások, és természetesen az állampolgárok vesznek részt az igazgatóság munkájának különböző módokon történő támogatása által. Megemlítette többek között a társszervekkel közösen végrehajtott gyakorlatokat - melyek során szerzett tapasztalatokat nem egy esetben gyakorlatban is hasznosítani kellett - az együttműködési megállapodással rendelkező szervezetekkel közösen szervezett rendezvényeket, illetve azokat az intézményeket, melyek az igazgatóság rendezvényeinek biztosítottak méltó helyszínt.

 

Dr. Balázs Gábor tű. ezredes igazgató oklevelet adott át az együttműködőknek és megköszönte az elmúlt két év során nyújtott támogatásukat, munkájukat. A rendezvényt a Zeneiskola műsora zárta.

AktuálisTolna megyeKatasztrófavédelemrendezvényegyüttműködés