2024.04.26, Péntek

Új telephelyet létesít Tamásiban a Garzon Bútor

Tamási Táj

2017.03.21. 13:59

A Garzon Bútor Cégcsoportnál egy fémipari üzletágat kívánnak életre hívni, melyet a jövőben fokozatosan szeretnének fejleszteni az új, tamási telephelyükön.

Hirdetés

Tamásiban létesít új telephelyet a Garzon Bútor - a cégcsoport 2016-ban vásárolta meg a volt gumifeldolgozó vállalkozás üzemcsarnokát, a hozzátartozó irodákkal és kiszolgáló helyiségekkel, valamint az épületegyüttes körüli telekrésszel együtt. Ezen a telephelyen számukra új tevékenységi kört, egy fémipari üzletágat kívánnak életre hívni, melyet a jövőben fokozatosan szeretnének fejleszteni.

A tamási telephely várhatóan 2017 nyarán startol, néhány éven belül pedig önálló vállalattá nőheti ki magát, és a cégcsoport legfiatalabb tagjaként folytathatja a tevékenységét. Kezdetben fémlemez alapmegmunkálással foglalkoznak majd, később a fogalmi körön belül a felületkezelés terén szeretnének jelentősen előrelépni.

Tervben van a kilépés a lemezmegmunkálás szakterületéről, és a már jellemzően 3D-s alapanyagok (csövek, zártszelvények, különböző profilú idomok) megmunkálásába is belekezdenek. A távolabbi jövőben a fémipar további részterületei is szóba jöhetnek. A fokozatosságot a munkatársak létszámának növelésében is tartják majd, 5-10 fő körüli csapattal kezdik meg a tevékenységüket Tamásiban, majd reményeik szerint a fokozatos fejlődés hatására a létszámot tovább tudják növelni.

Helyi hírekTamásiGarzon Bútor Cégcsoporttelephelyfémipar