2023.10.01, Vasárnap

Többfunkciós zöld közösségi tér létrehozását tervezi Bonyhád

2016.05.03. 12:04

Hirdetés

A lakosság véleményére is kíváncsi Bonyhád Város Önkormányzata a tervezett városfejlesztési programokkal kapcsolatban. Az önkormányzat hiánypótló közösségi teret szeretne létrehozni.

Álláspontunk szerint településünkről hiányzik az a közösségi tér, ahol rendezvényeink kulturáltan, a XXI. század színvonalának megfelelően tarthatóak, ami méltóképpen tükrözi a város arculatát - olvasható Bonyhád Város Önkormányzatának weboldalán.

A város ezért uniós pályázat segítségével egy többfunkciós közösségi rendezvénytér, valamint szabadidős, sétáló pihenőpark kialakítását tervezi, amely a hétköznapi használaton túl városi fesztiválok, civil szervezetek rendezvényeinek helyszínéül is szolgál. Továbbá a helyi piac területének és infrastruktúrájának fejlesztését is ebből a pályázatból valósítanák meg.
A bonyhádi lakosság az alábbi kérdőív kitöltésével fejezheti ki véleményét a város tervezett fejlesztési programjainak fontosságáról és várható sikerességéről. A felmérésben történő részvétel önkéntes és anonim, azaz az adatokat név nélkül dolgozzák fel.

forrás: bonyhad.hu

Galéria

Helyi hírekBonyhádkérdőívközösségi tér