2024.03.28, Csütörtök
A Dal 2020 - Szombaton tíz előadóval megkezdődik a műsorsorozat
pixabay - illusztráció

A Dal 2020 - Szombaton tíz előadóval megkezdődik a műsorsorozat

MTI

2020.01.27. 17:27

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

Hirdetés

A szombaton 19 óra 35 perckor kezdődő első válogatóban a Fatal Error (daluk címe: Néma), Horus x Marcus ft. Fekete Bori (Tiszavirág), a Muriel (Kávés), Varga Szabolcs (Pillanat), a Zaporozsec (Találj rám), YA OU (Légy valaki másnak), Pál Dénes (Készen állsz), a HolyChicks (Pillangóhatás), Nagy Bogi (Maradok) és a Talk2night (Veled minden) lép színpadra - közölte az MTVA az MTI-vel.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi.

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül, de az elmúlt évekhez képest ebben változás történik és még nagyobb szerepük lesz a dalválasztási folyamatban.

A Duna Televízió és a Duna World nézői Rókusfalvy Lilivel és Fehérvári Gábor Alfréddal, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Az adás után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2020 honlapján - www.medikalikk.hu/adal -, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

KultúraA Dal