2024.04.25, Csütörtök
Seleljo Alexandra kapta meg Bonyhád elismerését
Máté Réka/matereka.hu

Seleljo Alexandra kapta meg Bonyhád elismerését

bonyhad.hu

2019.08.24. 09:18

Seleljo Alexandra, a Bartók Béla Zeneiskola tanára az idei Merész Konrád-díjas példaértékű munkáját, kimagasló korrepetitori tevékenységét elismerve.

Hirdetés

A zongoraművésznek Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere adta át a kitüntetést az augusztus 20-ai városi ünnepségen. A Vörösmarty Mihály Művelődési Központban tartott program Gaál-Martin Elvira és Kelemen Etel énekével kezdődött, majd Filóné Ferencz Ibolya ünnepi beszédét követően az új gabonából készült kenyér megszentelésével folytatódott – Aradi András evangélikus esperes, Wigand István katolikus plébános és Mészáros Zoltán református lelkész jóvoltából.

A Fuszulykavirág Néptáncegyüttes műsora után a Virágos Bonyhádért! díjak átadása következett. Az önkormányzat és az újjáalakult COLONIA Alapítvány közös városszépítő programján a családi ház kategóriában Jaksa Györgyné, Reiszné Szőts Edit és Imhof Orolya részesült elismerésben. A társasházaknál a Dr. Kolta László u. 4, míg az intézmények/gazdálkodó szervezeteknél a Strand Büfé, a Ring Bisztró és a Gondozási Központ.

KultúraBonyhádMerész Konrád-díjzene