2024.07.23, Kedd
Új járőrgépjárműveket adtak át Tolna megyében

Új járőrgépjárműveket adtak át Tolna megyében

police.hu

2017.12.19. 13:00

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság használatába 2017. december 15-én 50 szolgálati gépjármű került.

A Skoda, a Mercedes, a Suzuki, valamint az Audi gyártmányú, rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsikat Dr. Kovács Zoltán ezredes rendészeti főkapitány-helyettes adta át Szekszárdon a főkapitányság Tartsay úti objektumában.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül.

Az új gépkocsik rendszerbe állításával a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság járőrgépjárműveinek átlagos életkora 6,1 évről 3 évre csökkent.

A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

A gépkocsikra LED-technológiájú, szöveges feliratok – például a rendőri intézkedés rövid tartalma, tájékoztató közlekedési információk – megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

Galéria

AktuálisTolna megyerendőrautójárőrgépjármű