2024.04.19, Péntek

Most még nagyobb az esély pihenést nyerni az év legmenőbb hotelébe

regon.hu

2018.12.19. 07:00

A hétvégén dől el, melyik lesz a régió szállodája – szavazzon, ha szeretne két éjszakát, vagy akár egy hetet a felejthetetlen panorámájú Hotel Silvanusban tölteni!

Hirdetés

Folytatódik az RTL Klub általt meghirdetett "Az Év Hotele" szavazás, melynek legutóbbi fordulójában egyértelmű eredmény született: a Hotel Silvanus**** a szavazatok 85%-át bezsebelve győzött a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***Superiorral szemben.

Ezen a héten (egészen december 23-ig) a hónapban bemutatott négy, Budapest környéki régióban található szálloda közül kell kiválasztani azt, amely legjobban elnyerte a tetszését, hogy megnyerhesse a három wellness hétvége egyikét. Az Év Hotele műsor készítői a Silvanusra szavazók között egy kétfős, két éjszakás vouchert sorsolnak ki.

Az RTL Klubon bemutatott filmben ez a pár próbálhatta ki a hotel szolgáltatásait.

Fontos tudni, hogy az eddig leadott voksok is számítanak, s a két szavazáson együttesen összegyűlt szavazatok száma fogja eldönteni, melyik lesz 2018-ban a régió szállodája. Szavazatával egyébként minden héten nyerhet, ráadásul minden szavazat növeli az esélyt a fődíjra, az egy hetes nyaralásra Az Év Hotelébe!

Galéria

KirakatHotel Silvanusvisegrad

Ajánljuk még