2024.04.20, Szombat
Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek Bonyhádon
Kép: police.hu

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek Bonyhádon

police.hu

2021.12.12. 10:00

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyen a környék településeinek és a körzetben működő szervezetek képviselői vettek részt.

Hirdetés

A Bonyhádi Rendőrkapitányság nemrég felújított épületében tartották meg 2021. december 8-án a város és a környező települések vezetői és együttműködői számára a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vett dr. Pilisi Gábor r. ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a kapitányság vezetői, valamint a meghívott vendégek.  

Az értekezleten dr. Biró Attila r. alezredes, a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője ismertette a 2021-es év első tizenegy hónapjának közbiztonsági helyzetét, majd a jelenlévőkkel a településeken jelentkező problémákat beszélték meg.

Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami az egyébként kedvező statisztikai folyamatokat negatívan befolyásolná, azaz a lakosság szubjektív közbiztonság érzetét rontaná.

Dr. Biró Attila a kapitányság vezetése és munkatársai nevében megköszönte a bonyhádi járás településein működő polgárőregyesületek, civilszervezetek, egyesületek és önkormányzatok aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és a közös szolgálatokra továbbra is számítanak.   

Helyi hírekBonyhádBonyhádi RendőrkapitányságTolna Megyei Rendőr-főkapitányságfórumJárási Közbiztonsági Egyeztető Fórum