2024.04.25, Csütörtök
Öt helyszínen ötven koncertre készülődnek Pakson
illusztráció - pixabay

Öt helyszínen ötven koncertre készülődnek Pakson

mti

2021.06.15. 17:51

F főnyi közönség követheti a fő helyszínen, az ESZI Csarnokban a nagyszínpad koncertjeit.   

Hirdetés

Mások mellett Robben Ford, Bill Evans, Chris Farlowe, Krissy Matthews, Levan Lomnidze, a Muzsikás Együttes, a Bikini és Török Ádám is fellép az idei, immár 29. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon Pakson, amelyet június 28-tól július 4-ig rendeznek.

"Öt helyszínen ötven koncert lesz a blues mellett a dzsesszt, rockot és népzenét is felvonultató rendezvényen, amelyen gasztronómiai csemegékkel, borkóstolókkal, főzőversennyel is várjuk az érdeklődőket" - mondta Gárdai Ádám, az esemény szervezője a keddi budapesti sajtótájékoztatón.   

Mint kifejtette, a pandémia miatt tavaly csak online koncerteket tarthattak, a jelenlegi helyzetben minden bizonnyal 500 főnyi közönség követheti a fő helyszínen, az ESZI Csarnokban a nagyszínpad koncertjeit.   

Chris Farlow idén már ötödször lép fel a paksi fesztiválon, korábban mások mellett a Colosseummal is zenélt itt. Július 2-án pénteken a Hamburg Blues Band kíséretében lesz látható és hallható, és csatlakozik hozzájuk Krissy Matthews is. Utóbbi, a 29 éves énekes-gitáros, aki már Joe Bonamassával és John Mayallal is zenélt együtt, saját zenekarával, a Krissy Matthews Blues Banddel másnap, július 3-án lép fel.

Helyi hírekPaks