2024.04.25, Csütörtök
Júliusban az EB-n versenyezhet a szekszárdi kajakos
illusztráció - pixabay

Júliusban az EB-n versenyezhet a szekszárdi kajakos

szekszard.hu

2021.05.23. 10:00

Szekeres Zsolt a Szekszárdi Kajak-Kenu SE legelső edzésén részt vett már, és azóta is a csapat tagja. 12 éve kajakozik, mindig a legjobbak között volt idehaza.

Hirdetés

12 év alázatos munka eredménye, hogy a Szekszárdi Kajak-Kenu SE sportolója, Szekeres Zsolt kvalifikálta magát a júliusi moszkvai Maraton Európa-bajnokságra. A sportolót a nagyszerű teljesítmény okán Ács Rezső polgármester hivatalában fogadta - olvasható a város hírei között.

Egy szekszárdi borválogatással gratulált Ács Rezső polgármester Szekeres Zsoltnak a nagyszerű teljesítményéhez. A városvezető büszke arra, hogy Szekszárd hírneve a borkedvelő közönségen túl az ilyen sikerek kapcsán más területeken is erősödik, ezért mindig szívesen bíztat és találkozik olyan tehetséges helyi fiatalokkal, akik kiemelkedő eredményeket tudhatnak magukénak.

Szekeres Zsolt a Szekszárdi Kajak-Kenu SE legelső edzésén részt vett már, és azóta is a csapat tagja. 12 éve kajakozik, mindig a legjobbak között volt idehaza, nemzetközi szintet tavaly ugrott meg először, most május elején pedig a moszkvai EB válogató versenyen volt sikeres.

Férfi felnőtt 30 km-en indult, ahol nemcsak evezni, hanem futni is kell a kajakkal, így igen összetett versenyről van szó.

A Maraton Európa-bajnokságot 2021. július 8-11 között rendezik Moszkvában. 

Helyi hírekSzekszárdkajakkajak-kenu