2021.05.18, Kedd
Dolgozik a sportközpont új vezetője
Fotó: szekszardisport.hu

Dolgozik a sportközpont új vezetője

szekszard.hu

2021.04.28. 13:46

A közeljövőben a strandszezonra és az uszodaépítés mielőbbi folytatására koncentrálnak.

Hirdetés

Malomsoki Krisztiánt, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. ügyvezető igazgatóját a közgyűlés 2021. április 23-án azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól, Ács Rezső polgármester egyben kinevezte Szőke Gergőt a városi cég élére, aki amellett, hogy a fürdő műszaki vezetője, a felnőtt magyar válogatott és magyar bajnok atléta, Szemerei Levente edzője is egyben – olvasható a város oldalán megjelent hírek között.

A polgármester elmondta: fontos, hogy a nyár közeledtével mielőbb ki lehessen nyitni a strandot, valamint az uszodaépítés vonatkozásában is fontos ügyvezetői döntéseket kell meghozni. A cég gazdálkodását tekintve Ács Rezső azt kérte az új igazgatótól, hogy szüntesse meg azokat a szerződéseket, amelyek nem közvetlenül a működéshez kapcsolódnak, ezzel a polgármester szerint komoly források szabadulhatnak fel. 

Szőke Gergő, a sportközpont új vezetője megköszönte a bizalmat. Mint mondta, a sportközpont tevékenységi körei közül maga a sport mostanában mintha háttérbe lenne szorítva és inkább a műszaki, üzemeltetési területek kerültek előtérbe. A szakembernek a sportot tekintve is vannak elképzelései, a közeljövőben viszont a strandszezonra és az uszodaépítés mielőbbi folytatására koncentrálna.

Bővebb információ a város holnapján olvasható.

Helyi hírekSzekszárdSzekszárdi Sportközpont