2024.04.25, Csütörtök
Összefogással újult meg az Újdombóvári temető
Illusztráció (pixabay.com)

Összefogással újult meg az Újdombóvári temető

dombovar.hu

2020.11.08. 07:29

A fejlesztés részeként elkészült többek közt a ravatalozó külső- és belső festése, a bejárati kapuk és a ravatalozó egyik nyílászárónak a cseréje, a kandeláberek lefektetése, a világítótestek kiépítése, a bejáratnál található járdaszakasz felújítása és 40 darab új örökzöld kiültetése is.

Hirdetés

Dombóvári vállalkozók felajánlásának köszönhetően újult meg az újdombóvári temető. Gyarmatiné Kiss Éva önkormányzati képviselő kezdeményezte a munkálatok elvégzését. Így készülhetett el a ravatalozó külső- és belső festése, a bejárati kapuk és a ravatalozó egyik nyílászárónak a cseréje, a kandeláberek lefektetése, a világítótestek kiépítése, a bejáratnál található járdaszakasz felújítása, negyven darab új örökzöld kiültetése és Mindenszentekre a virágdekoráció. Az utakat is rendbetették, zúzott kővel szórták le a temető területén a szükséges részeket. Az önkormányzat a kandeláberek megvásárlásával járult hozzá a munkához.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, hogy ehhez hasonló összefogásra a múltban nem volt még példa.

A korábbi városvezetés szívesebben bízott meg vidéki vállalkozókat. "Meggyőződésem, hogy Dombóvár gazdasági növekedésében és a város felemelésében jelentős szerepet kell vállaljanak a helyi vállalkozók. Ehhez pedig a vállalkozók és a képviselők közötti jó partnerségi kapcsolatra, kölcsönös együttműködésre van szükség" - emelte ki a polgármester.

Dombóvár Város Önkormányzata ezúton szeretné megköszönni a támogatást a Kóré és Társa Kft.-nek, Reha- Corpus Kft.-nek, a Giorgio Virágboltnak, a Gyugyi Tamás Kft.-nek, a Metarecz Kft.-nek, a Ditáll 2002 Kft.-nek, a Varitel Irodatechnika Kft.-nek, a Jakab Motorosbolt és Motorszervíznek és a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft.-nek.

 
Helyi hírekDombóvártemető