2024.05.25, Szombat
Nem marad el az FTC-Paks meccs
Illusztráció: pixabay.com

Nem marad el az FTC-Paks meccs

MTI

2020.09.11. 09:51

A járvány ellenére sem halasztják el a tolnaiak Ferencváros elleni mérkőzését.

A koronavírus-járványban erősen érintett Paksi FC kérelme ellenére nem halasztják el a tolnaiak Ferencváros elleni, szeptember 11-i mérkőzését a labdarúgó NB I negyedik fordulójában.

A paksi klub múlt pénteken jelentette be, hogy a PCR-tesztek több játékosnál és a csapat szoros környezetében tevékenykedő személyeknél is pozitív eredményt hoztak. Az egyesület honlapjának közleménye szerint az érintetteket a járványügyi előírásoknak eleget téve azonnal elkülönítették, ennek ellenére az elmúlt napokban a fertőzöttek száma egyre emelkedett. A vezetőség ezért élni akart a magyar szövetség (MLSZ) által biztosított egymeccses halasztás lehetőségével a péntek esti, Ferencváros elleni, idegenbeli mérkőzés kapcsán.

 

Különös meccsre készül a paksi klub

Az FTC azonban jelezte, hogy nem járul hozzá a találkozó elhalasztásához.
"Talán eddigi legkülönösebb mérkőzésünkre készülünk" - írja a Paksi FC honlapja, arra utalva, hogy a játékosok a folyamatos tesztelések és a sokasodó pozitív eredmények miatt szervezett formában egy hete nem tréningezhettek. A keretet az elégséges létszám érdekében a klub utánpótlásának fiatal játékosaival kell majd feltölteniük.

Helyi hírekPakslabdarúgásPaksi FCFerencvárosmeccs