2024.04.25, Csütörtök
Két kitüntetést adtak át az Atomerőmű Sportegyesület közgyűlésén
ase.hu

Két kitüntetést adtak át az Atomerőmű Sportegyesület közgyűlésén

telepaks.net

2020.09.10. 15:50

Zökkenőmentes 2019-es évet hagyott maga mögött a piros-kék klub.

Hirdetés

A koronavírus-helyzetre tekintettel rendhagyó helyszínen, az ASE csarnokban tartotta éves közgyűlését az Atomerőmű SE - olvasható a telepaks.net oldalán. 

Dr. Kovács Antal elnök-ügyvezető igazgató beszámolt a piros-kék klub 2019. évi eredményeiről, gazdasági helyzetéről, majd a felügyelő bizottság beszámolója következett az egyesület 2019. évi tevékenységéről.

Osztermájer Mónika, az egyesület gazdasági vezetője többek között elmondta, hogy az egyesület bevételei lehetővé tették valamennyi szakosztály zökkenőmentes működését.

 

Kitüntetést kapott Pavlik Jan és Jakab Albert

A sportegyesület fő támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A társaság nemcsak anyagi támogatást nyújt, hanem biztosítja a létesítményeket az edzésekhez, versenyek megrendezéséhez. A sportegyesület alaptevékenységének kiemelt támogatója még Paks Város Önkormányzata, illetve az AO IK ASE orosz partner, amely alapvetően a versenysport működtetéséhez járul hozzá.

A közgyűlésen megtárgyalták és elfogadták a 2020. évi költségvetést. A közgyűlés zárásaként – folytatva a sokéves hagyományt – kitüntetéseket adtak át. Kováts Balázs, az ASE elnökségi tagja méltatta Jakab Albertet, az ASE szabadidősport-szakosztály természetjáró szakcsoportjának vezetőjét, aki az ASE örökös tagja, és Pavlik Jant, a kosárlabda-szakosztály vezetőjét, aki az ASE örökös bajnoka elismerést vehette át dr. Kovács Antaltól.

Helyi hírekPaksASEkitüntetésközgyűlés