2024.04.25, Csütörtök
Meghaltunk a pályán, csak azt sajnálom, hogy vége
paksifc.hu

Meghaltunk a pályán, csak azt sajnálom, hogy vége

paksifc.hu

2019.12.17. 20:12

A Paks középpályása a testét is használta a sikert érő találathoz a labdarúgó NBI idényzáró meccsén.

Hirdetés

Windecker József tizenegyedik percben szerzett találatával legyőzte a Paks FC a Mezőkövesdet, ezzel az őszi idény végére elkerült a kieső helyről. „Nehéz is mit mondani egy ilyen meccs után, ahol egytől egyig mindenki ennyire küzdött a másikért és a csapatért" - értékelt a klub honlapján a középpályás. "Persze, volt helyzete a Mezőkövesdnek, de nekünk is. Megérdemeltük ezt a győzelmet, hiszen látszott, hogy az egész csapat meghal a pályán.” 

Windecker elismerte, hogy szerencsés volt a találatnál. "Láttam, hogy a kapus és a védő is hezitál, odarohantam, talán kicsit a testem is használtam, de ennyinek még bele kell férnie. Nagyon boldoggá tesz az is, hogy ismét eredményes tudtam lenni, pláne egy ilyen fontos mérkőzésen.” 

A Paks két győzelemmel zárta az őszt, ezzel most már a tizedik a 12 csapatos ligában. „Mindenféleképpen meríthetünk ebből a mérkőzésből is, csak azt sajnálom, hogy éppen most van vége az őszi idénynek. Elkaptuk ugyan a fonalat, de látjuk azt is, miben kell fejlődnünk a pihenő alatt. Most fújunk egy kicsit, aztán innen szeretnénk folytatni a jövő év elején” - fogalmazott Windecker.

Helyi hírekfociPaksNBI