2024.04.25, Csütörtök

Új vezetőt választott a paksi polgárőrség

paks.hu

2017.01.18. 13:41

Rendkívüli közgyűlésén új vezetőt hirdetett ki a Paksi Polgárőr Egyesület: Bodóné Rausch Mária Magdolna fogja betölteni a tisztséget. Az új elnök személy- és vagyonőrként dolgozik, az önkéntes szervezet munkáját immáron tíz éve segíti.

Hirdetés

– Szorgalmas, összetartó csapat a paksi polgárőrség, melynek tagságát szeretnénk bővíteni és fiatalítani, hogy még többet tudjunk tenni Paks közbiztonságáért – mondta el céljairól Bodóné Rausch Mária Magdolna, a Paksi Polgárőr Egyesület új elnöke, hozzátéve: jó kapcsolatot ápolnak a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel, közös jelző-figyelő szolgálatokon, éjszakai járőrözéseken vesznek részt rendszeresen, és a helyi rendezvények lebonyolításánál is segítenek, ha felkérés érkezik hozzájuk.

Az elnök munkáját a vezetőségben alelnökként Kun Sándor, titkárként pedig Girst Ádám segíti, aki elmondta, hogy az egyesület technikailag jól felszerelt, a szükséges gépjárművet, eszközöket, valamint a fenntartási és az üzemanyagköltséget a paksi önkormányzat biztosítja évenkénti támogatásban.

A paksi szervezet várja soraiba mindazokat, akik polgárőrként szeretnének tenni városunk közbiztonságáért. Irodájuk a piactéren van, a 06-30/621-4660-as ügyeleti telefonszámuk bármikor hívható.

Helyi hírekPaksúj vezetőPaksi Polgárőr Egyesület