2024.03.29, Péntek

Rendőrök költözhettek a felújított bérlakásokba

bonyhad.hu

2016.09.13. 10:02

Két önkormányzati béringatlan felújítása elkészült, a harmadiké még folyamatban Bonyhádon.

Hirdetés

A rendőrség munkatársai szolgálati lakásként kapták a felújított ingatlanokat, melynek kulcsait Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere adta át a Szent Imre utcában.

A polgármester elmondta: tavaly a tető felújításával kezdődött az a munka, amely apró lépésekben zajlik, és amelynek a végén az épület megújult külsőt ölthet.

Az önkormányzat a költségvetésből különített el 15 millió forintot három lakás renoválására. A város a Bonycomot és a Fűtőmű Kft-t bízta meg a felújítással, az eredmény pedig magáért beszél. Két igényes kivitelezésű lakás most készült el, a harmadikat várhatóan egy hónap múlva veheti birtokba új lakója.

A remények szerint a Szent Imre utcai ingatlan belső homlokzatát 2017-ben teszi rendbe a város. Dr. Marcsek Sándor, a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője köszönetet mondott a rendőröknek felkínált lehetőségért. Hangsúlyozta: a város és a kapitányság között hosszú évek óta példás az együttműködés. Úgy véli: az a rendőr, aki helyben lakik, jobban tudja, érti a településen élők problémáit, de az sem hátrány, hogy hamar beér a szolgálati helyére, és több időt tölthet otthon a családjával.

 

Helyi hírekBonyhádrendőrségbérlakás