2024.06.12, Szerda

Fürdőbelépőt kaptak ajándékba a bonyhádi kitűnő tanulók

2016.06.27. 13:24

Az előző évek hagyományait folytatva egész nyárra szóló strandbelépővel lepte meg a bonyhádi városvezetés a kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhető általános iskolás fiatalokat.

Az ország kitűnő tanulói már kaptak ajándék cirkuszbelépőt, ami a Fővárosi Nagycirkuszba szól. A jószándékú kezdeményezés egy kissé átgondolatlan, mondhatni érzéketlenre sikerült, hiszen mit érezhet az a gyermek, aki egész évben jól tanult, boldogan hazaviszi a jutalom cirkuszbelépőt, majd szembesül vele, hogy szüleinek nincs arra pénze, hogy elutazzanak vele Budapestre, majd vegyenek maguknak felnőtt belépőt a cirkuszba és ha van kistestvér, persze annak is. 

Bonyhádon viszont igazi ajándékot kaptak a kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő általános iskolások, hiszen az egész nyárra szóló strandbelépőt nagy eséllyel valóban ki is tudják használni.

A BÁI Széchenyi István Általános Iskolából 105, míg a Vörösmarty Mihály Általános Iskolából 99 növendék részesült a jutalomban. A tikkasztó meleg minden bizonnyal sokukat kicsalta a Bonyhádi Termálfürdőbe a hétvégén.

forrás: bonyhad.hu

Galéria

Helyi hírekBonyhád