2024.02.25, Vasárnap

Folytatódik a toborzás Nógrád megyében

2016.01.20. 15:18

Hirdetés

Nyílt napot tartottak a rendőri pálya iránt érdeklődőknek Salgótarjánban, Bátonyterenyén és Pásztón.

A Salgótarjáni, Bátonyterenyei és Pásztói Rendőrkapitányság a megye végzős középiskolai hallgatói részére tartott nyílt napot az elmúlt napokban a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlására.

A résztvevőket Salgótarjánban Ponyi Béla rendőr ezredes, Bátonyterenyén Révész Ákos József rendőr ezredes kapitányságvezetők, míg Pásztón Buga László rendőr őrnagy a Pásztói Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője köszöntötte. A nyílt napon a rendőri hivatással, az életpálya előnyeivel és a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel ismerkedhettek meg a diákok, továbbá betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, és egyben alkalmuk nyílt megismerni a szervezet által használt technikai eszközöket. A programnak köszönhetően a diákok valós képet kaphattak a rendőri hivatásról.

A rendőrök a középiskolás diákok részére a tagintézményekben tartanak a továbbiakban foglalkozásokat, mely rendezvényeken válaszolnak az ott megjelentek szakmával kapcsolatosan felmerülő kérdéseire.

forrás: police.hu

Galéria

AktuálisközépiskolásokRendőrkapitányságrendőri pályautánpótlás