2024.09.16, Hétfő
Megérkezett Rossitól a meghívó a Paks játékosához
Fotó: paksifc.hu

Megérkezett Rossitól a meghívó a Paks játékosához

Forrás: paksifc.hu

2024.08.31. 08:05

Fiatal tehetséget hívott meg a Nemzetek Ligája mérkőzésre készülő válogatotthoz a szövetségi kapitány.

Marco Rossi kihirdette az idei első két Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő keretét. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Pakstól Vas Gábort hívta be a válogatott szeptemberi programjára. A fiatal tehetség már az U19-es és az U21-es legjobbak között is bizonyított, most azonban az A-válogatottban is megmutathatja magát.

Vas: még nem fogtam fel

„Ha a kupagyőzelemre azt mondtam, fel sem tudom fogni, ezt még talán annyira sem. Nagyon boldog vagyok, még nem fogtam fel, mit is jelent, talán, majd ha bemegyek a Telki edzőközpontba, és szembesülök mindennel. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, és mérkőzéseken is bemutatkozni” - fogalmazott az augusztus 29-én huszonegyedik születésnapját ünneplő játékos a klub honlapjának a hír hallatán.

Hosszabb ideje figyelték a tehetséget

„Az újoncokat már mind jó ideje követjük, és folytonosan jó szintet mutattak. Mind a magyar bajnokságból érkeznek, jól ismerjük Őket. Vas stabil játékosa a Paksnak, és ugyan néhány mérkőzés kimaradt mostanság, de előtte többször kilencven percet futballozott” - így Marco Rossi a bejelentéskor.  

AktuálisPaksPaksi FCVas GáborMarco Rossimagyar labdarúgó-válogatott kerete