2024.04.27, Szombat
Változatos programokkal debütál az első Paksi Tavaszi Fesztivál
Fotó: csengey.hu

Változatos programokkal debütál az első Paksi Tavaszi Fesztivál

Forrás: csengey.hu

2024.03.04. 14:07

Könyvbemutatók, családi programok, életmód valamint stílustanácsadás, étel- és italkostolók. Rengeteg eseménnyel várják az érdeklődőket március 8-17. között.

Hirdetés

Első ízben rendez tavaszi fesztivált a Csengey Dénes Kulturális Központ Pakson. A rendezvénysorozat célja, hogy minden korosztály számára kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A fesztivál teljes programját ITT találja meg. 

Nyitóesemények nőnapon

Néhány esemény a tíznapos kínálatból. Március 8-án nyílik meg a Nyolc nő – nőnapi kiállítás, amelynek fővédnöke Sziklai Mariann, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. gazdasági igazgatója. A kiállítást megnyitja Lovásziné Anna az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület képviseletében. Szintén a nyitónapon vehetnek részt a színházteremben 18 órától Kepes András – Két macska voltam című kötetének bemutatóján. 

Az operett- és a humor kedvelői is találnak remek programlehetőséget

„Cintányéros, cudar világ!” operettest Vidám válogatás az operett irodalom legnagyobb klasszikusainak műveiből. Színházi előadás, operett és táncdal koncert egyszerre a Fedák Sári Színház művészeinek előadásában. Szerepel a programok között bábelődás és humorest is. A Tavaszi Fesztivál vendége lesz Badár Sándor is. A humorista Miért pont Alaszka? estje március 13-án, 19 órakor a színházteremben kezdődik. 

AktuálisPaksfesztiváltavaszCsengey Dénes Kulturális Központ