2024.04.26, Péntek
Tűzoltói beavatkozások a hétvégén
tolna.katasztrofavedelem.hu

Tűzoltói beavatkozások a hétvégén

tolna.katasztrofavedelem.hu

2020.07.20. 13:13

Öt műszaki mentéshez és egy tűzesethez kellett vonulnia Tolna megye tűzoltóinak az elmúlt 72 óra leforgása alatt.

Hirdetés

Tűzesetek: 
Szombaton hajnalban egy kigyulladt gépkocsihoz siettek a lánglovagok Szedresen, az Apáti pusztához. A szekszárdi hivatásos tűzoltók mellett  a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is vonult a helyszínre. A beavatkozó tűzoltó egységek egy vízsugár segítségével hűtötték vissza a kiégett járművet.

Műszaki mentések:
Kéty külterületén, a 65-ös főút 14-es kilométerszelvényénél egy személygépkocsi tért le az útról, hajtott árokba, majd borult a tetejére péntek délután. A balesethez a szekszárdi hivatásos egységek, valamint Zomba és Kéty önkéntes tűzoltói vonultak. Az utasok a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járművet. A beavatkozó rajok áramtalanították a sérült személyautót.

 

tolna.katasztrofavedelem.hu

 

Szintén péntek délután egy személygépkocsi a megcsúszását követően letért az úttestről és a tetejére borult Kétyen, a Rákóczi utcában. A megyeszékhely lánglovagjain kívül a zombai és kétyi önkéntes tűzoltók vonultak a megadott címre. Egy fő a járműbe szorult, akit feszítővágó segítségével szabadítottak ki beavatkozó egységek. A személyautót daru segítségével fordították a kerekeire.

AktuálisTűzoltói beavatkozásTolna megye