2024.04.26, Péntek
Az előzmények ellenére
police.hu

Az előzmények ellenére

police.hu

2019.11.10. 08:00

Egy járművezető a megengedett sebességnek csaknem a duplájával közlekedett a 631-es úton annak ellenére, hogy az útszakaszon az elmúlt hónapban hárman vesztették életüket.

Hirdetés

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendszeresen szervez összevont közúti ellenőrzéseket a megye azon útjain, melyeken súlyos kimenetelű közlekedési balesetek történtek és az adott útszakasz kiemelt baleseti kockázatot jelent. A 631-es úton az elmúlt években négy halálos kimenetelű közlekedési baleset is történt, melyben kilencen vesztették életüket. Legutóbb, egy hónappal ezelőtt, az érintett útszakaszon hárman haltak meg, mikor egy autó és egy mezőgazdasági munkagép ütközött.    

November első hétvégéjén ismét célzott ellenőrzést tartottak a megye útjain a balesetek megelőzése érdekében. Az egyenruhások a 631-es úton alig kettő óra alatt – a rossz látási és időjárási viszonyok ellenére – nyolc jelentős sebességtúllépő járművezetőről is készítettek felvételeket, egyikük a megengedett sebesség csaknem duplájával közlekedett.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is arra kéri a járművezetőket, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát mutatva vegyenek részt a közlekedésben, tegyék ezt azért

AktuálisTolna megyegyorshajtás631-es út