2024.04.23, Kedd
Újabb pályaorientációs egyeztetés a Vármegyeházán
kormanyhivatal.hu

Újabb pályaorientációs egyeztetés a Vármegyeházán

TMKH Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

2019.05.01. 08:00

Második alkalommal tartottak pályaorientációs egyeztetést a kormányhivatal kezdeményezésére a Tolna megyei oktatási intézmények képviselői.

Hirdetés

A Tolna Megyei Kormányhivatal 2019 februárjában kezdeményezett egyeztetést a megye érintett szereplőivel a pályaorientációs tevékenység összehangolása érdekében. Április 24-én már második alkalommal ültek össze az AM DASZK Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi és Tamási Tankerületének, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna Megyei Igazgatóságának, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Szekszárdi Szakképzési Centrumnak, a Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, a Tolna Megyei Önkormányzatnak, valamint a Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnak a képviselői.

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Tolna Megyei Önkormányzat képviselőinek felszólalása után a már ismert 2019. évi programok összefoglalója hangzott el. Valamennyi résztvevő egyetértett a koordináció szükségességét illetően, egyszersmind kinyilatkoztatták további együttműködési szándékukat is. Megegyezés született arról, hogy 2019. augusztus végére egy olyan programtervet készítenek valamennyi érintett szereplő közreműködésével a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan, mely megkönnyíti a célcsoport, azaz a diákok és az iskolák tervező munkáját.

Aktuálispályaorientációs egyeztetésTolna megye