2024.05.02, Csütörtök
Figyeljünk egymásra!
police.hu

Figyeljünk egymásra!

police.hu

2019.04.18. 19:00

A hosszú hétvégén is fontos a biztonságos közlekedés.

Hirdetés

Az ünnepi hosszú hétvégén sokan indulnak útnak az országban pihenni vagy akár a távolban élő rokonaikat meglátogatni. Emiatt Tolna megye útjain is megnövekedett forgalomra számít a rendőrség.

Munkatársaink ezekben a napokban a megye útjain a balesetek megelőzése érdekében fogják ellenőrizni az autósokat, a motorosokat és a kerékpárosokat is. Az intézkedések során kiemelt figyelmet fordítanak a járművek műszaki állapotára, az ittasan vagy bódult állapotban közlekedők kiszűrésére, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatára.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy legyenek előzékenyek egymással az utakon! Mindenki kizárólag vezetésre képes állapotban üljön a volán mögé! Senki ne veszélyeztesse saját és mások életét, testi épségét és biztonságát!

A locsolás napján, húsvét hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai által szervezett baleset-megelőzési kampány részeként azok a járművezetők, akiknél az ellenőrzéskor a rendőrök mindent rendben találnak, kisebb ajándékra is számíthatnak.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság!

AktuálisTolna megyehúsvéthosszú hétvégebalesetmentes közlekedés